به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی محمدی عصر دوشنبه در نشست مشترک مسئولین قضایی و زندانهای لرستان به فعالیتهای این اداره کل اشاره کرد و گفت: از طریق اجرای طرح های اشتغالزا و برگزاری کلاسهای مختلف آموزش فنی و حرفه ای موفق به اشتغالزایی برای هزار و 200 نفر از زندانیان استان شده ایم که رقم مطلوبی است.
وی افزود: علاوه بر این تعداد شغل هزار و 100 زندانی نیز در 22 رشته در حال طی دوره های آموزشی هستند که در پایان هر دوره پس از اخذ آزمون های استاندارد، قبول شدگان موفق به اخذ گواهینامه مهارت از سازمان فنی و حرفه ای خواهند شد.
مدیر کل زندان های استان لرستان تصریح کرد: آموزشها در زندان های استان در سه بخش آموزشهای کلاسیک، آموزشهای فنی و حرفه ای و نیز آموزشهای عقیدتی در حال پیگیری است که نتایج بسیار خوبی نیز به دست آمده است.
محمدی همچنین به اثرات تغییر رویکرد نظام زندانبانی در کشور اشاره کرد و گفت: تغییر رویکرد سازمان پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران از نظام پلیسی به نظام اصلاح و تربیت سبب شده که نگهداری صرف زندانیان کنار گذاشته شده و زندانی در فرآیند اصلاح و تربیت قرار گیرد و مقدمات بازگشت آبرومندانه او به جامعه فراهم شود.
وی افزود: در حال حاضر تعامل بسیار خوبی میان دستگاه قضایی، بنیاد تعاون و زندان های استان برقرار شده که به طور طبیعی آثار و برکات این همکاری ها متوجه زندانیان و خانواده های آنها خواهد شد که هرچه این تعاملات افزایش یابد خدمات مطلوب تری ارائه شده و در نتیجه شاهد کاهش آسیب ها خواهیم بود.
مدیر کل زندان های استان لرستان همچنین ضمن اشاره به وضعیت متفاوت استان نسبت به سایر استانها در حوزه اشتغال اظهار داشت: لرستان از استان های محروم کشور بوده که بیکاری از مهمترین چالش های آن بشمار می آید بنابراین بدون حمایت های خاص توفیق در این حوزه کاهش خواهد یافت.
محمدی تصریح کرد: با توجه به اینکه استان لرستان به لحاظ شاخص های امنیتی همیشه از استان های امن کشور بوده است این ظرفیت در استان وجود دارد که میزبان سرمایه گذاری های ملی و حتی بین المللی باشد.
وی ابراز امیدواری کرد که با تأمین اعتبارات مورد نیاز از سوی دستگاههای مرتبط با اجرای برنامه های سازمانی و همچنین بنیاد تعاون، حرفه آموزی و صنایع زندانیان کشور بتوان زندانیان و خانواده های بیشتری را زیر چتر حمایتی قرار داد.
نظر شما